Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate – este modalitatea de deservire a organizației, de care preferă să se folosească întreprinderile mici, cît şi a businessul mijlociu, cu care acestea primesc servicii de contabilitate profesionale şi de înaltă calitate. Cu toate acestea companiei i se oferă posibilitatea de a nu deţine propriul stat de personal contabil, economisind pe salariul permanent, echipamentul de la locul de muncă, achiziționarea și întreținerea a software de contabilitate licențiat.

Serviciile de contabilitate oferă posibilitatea de concentrare în executarea funcțiilor de bază ale întreprinderii și de dezvoltare a afacerilor, şi nu a se distrage de la lucrul contabil.

Colaborînd cu "Moldauditing" SRL în acest domeniu veți obține o serie de avantaje:

1. Serviciile de contabilitate ajută  companiilor mari să-și concentreze eforturile asupra punerii în aplicare a ideilor de bază a afacerii. În ciuda importanței lor secundare, aspectele fiscale și financiare au nevoie de o atenție deosebită, care de multe ori distrage atenția personalului din cadrul firmei.

2. Lucrul cu compania noastra valorează mult mai ieftin decât salariile lunare și întreținerea statului de personal de contabili. Compania noastră, oferă servicii de contabilitate, duce evidența în biroul său și este plătită numai pentru nca efectuată, fără concedii medicale, concedii de odihnă și alte pachete sociale.

3. Selectarea unui specialist cu studii şi experienţă în domeniul contabilităţii la momentul dat este foarte dificil, de aceia, colaborînd cu "Moldauditing" SRL, asigurăm companiei dv. o evidenţă contabilă competentă, deoarece angajaţii noştri sunt specialişti atestaţi şi de calificare înaltă.

4. În mod special sunt necesare serviciile de contabilitate la începutul activităţii firmei, spre  exemplu, la momentul prezentării bilanţului la zero, costul de întreținere al căruia nu este scump.  În cazul în care societatea desfășoară una sau două operaţiuni, pur și simplu este iraționale să dețineţi propriul contabil. În cazul în care afacerea î-şi ia amploare , atunci, compania noastra va încadra personalul necesar de contabili.

5. Lucrul cu "Moldauditing" SRL, oferă nu numai evidenţă contabilă de înaltă calitate, dar şi monitorizarea activităţii. De aceia, mulţi dintre fondatori, precum și mari companii internaţionale folosesc serviciile de contabilitate ale companiei noastre pentru a reduce riscurile de pierdere a resurselor financiare din cauza evidenţei contabile incorecte.

Contacteaza-ne
Închide