Consalting juridic

Consulting juridic – acordarea serviciilor în domeniul juridic, combinând cele două abordări tradiționale și neordinare în rezolvarea problemelor, precum și fiind un element al sistemului complex de consulting, împreună cu domeniile economic, marketing si altele.

Este una dintre cele mai interesante domenii ale ştiinţei de drept. Este atractiv prin versatilitatea în anumite  situații întâlnite în timpul muncii, complexitatea și originalitatea rezolvării problemelor clienţilor.

Este o parte componentă a business-ului modern. Pentru a fi sigur în afacerea pe care o faci este necesar de a urmări în mod regulat toate schimbările pe plan juridic, ceea ce pot face doar juriştii competenţi, care au o practică permanentă în domeniu, tehnologii, relaţii şi care îşi îmbunătăţesc cunoştinţele în mod regulat.

Consulting-ul juridic – nu este doar reprezentarea, elaborarea actelor constitutive şi documentelor, ci şi rezolvarea situaţiilor non-standard, cum ar fi optimizarea fiscală, analiza juridică detaliată a activităților, dezvoltarea de sisteme individuale de motivare, saturația capitalului social, înregistrarea legală a drepturilor de proprietate intelectuală ca active nemateriale.

Juriştii companiei "Moldauditing" nu doar rezolvă probleme netradiţionale ci şi găsesc soluţii nestandarde. Abordarea non-standard permite noi soluţii pentru rezolvarea oricăror probleme. Doar în astfel de companii ca "Moldauditing" juriştilor le pot veni în ajutor colegii săi psihologi, contabili și alți profesioniști.

Consulting-ul atrage profesioniști cu înaltă calificare. Nu este niciodată posibil să prezici care va fi următorul lucru cu care te vei confrunta. Acest lucru permite să se extindă specializarea, și, în același timp, permite monitorizarea diferitelor ramuri ale dreptului. Drept urmare, juriştii companiei noastre pe lîngă specializarea pe care o au, capătă cunoştinţe mult mai complexe, datorită cărora rezolvă soluții neordinare ale problemelor. Mulți experți combină cunoştinţele sale  de contabilitate,  juridice și economice. Apelînd la compania "Moldauditing" pentru asistență juridică, veţi primi nu doar suportul juridic ci şi soluţionarea întregului complex al situaţiei create.

Contacteaza-ne
Închide