Consalting fiscal

Consulting fiscal - consultanţa în domeniul fiscal.

Consulting-ul fiscal permite de a efectua plățile pentru impozite mai raţional şi uniform, făcînd astfel să crească reputaţia contribuabilului în faţa organelor fiscale.

Consultanță fiscală - serviciu strict individual, prestat în forma unui proiect pe etape cu fixarea rezultatelor intermediare.

Consultingul fiscal ajută să alegeți modelul optim de impozitare, în funcție de tipul de activitate a organizației și să adaptaţi la acesta baza de documente necesare, documentele interne organizatorice, elementele politicii de evidenţă şi sistemul de control intern.

De obicei, un astfel de model este precedat de un audit fiscal - analiza caracteristicilor activităţii companiei, cadrul contractual actual și înregistrările fiscale curente.

Etapa 1 Optimizarea impozitării - eliminarea erorilor de sistem în evidența fiscală și asigurarea calității necesare a documentelor primare conform rezultatelor auditului fiscal. Acest lucru vă va salva de la astfel de surprize ca sancțiuni sau controale fiscale.

Etapa 2 Optimizarea impozitării – elaborarea modelului nou de plată a impozitelor şi reformarea bazei de contracte şi politicii de evidenţă. Este posibil ca noul model va necesita o separare a funcțiilor de business între diferite entități juridice, sau dimpotrivă, eliminarea părților inutile.

Etapa 3 Optimizarea impozitării – elaborarea mecanismelor pentru regularizarea uniformă și dimensională a plăţilor impozitare pentru modelul creat.

Direcţii de consultanţă fiscală:

- Consultanţă privind contabilitatea, fiscalitatea, și legea.

- Consultanţă în domeniul impozitării internaționale.

- Consultanţa și planificarea impozitării operaţiunilor comerciale externe: taxe vamale,

  accize și taxe pe valoarea adăugată (TVA).

- Consultanță fiscală în domeniul asigurării sociale și a salariilor.

- Consultanță fiscală privind reorganizarea companiei.

- Planificare fiscală şi optimizarea activităţii companiei:

       - Alegerea locației, organele de conducere și forma organizatorică optimă;

       - Căutarea posibililor beneficii şi privelegii;

       - Studiul privind posibilitatea de a folosi scheme complexe, etc.

- Elaborarea unor scheme fiscale individuale, optime pentru afacere.

Contacteaza-ne
Închide